TeleCangur 2020 SCM         


Novetat!!!
Podeu practicar el TeleCangur amb els enunciats en anglès [enllaç]

Hora de connexió: 00:49:24 del dia 17/06/24.
Visitant número des de la creació de la pàgina, el dia 16 de març de 2020.

Explicació de l'activitat del TeleCangur        Crèdits


Les circumstàncies que està vivint el món han comportat que el Cangur 2020 com a concurs no s'hagi pogut realitzar. Tanmateix la comissió Cangur de la SCM n'ha volgut mantenir viva la flama i ha enviat als centres inscrits tot el material del Cangur 2020  i ha creat aquesta web del TeleCangur. Aquí teniu una brillant i extensa col·lecció de propostes que permet  accedir de manera àgil i efectiva a antics problemes del Cangur presentats de deu en deu, amb autoavaluació immediata.

El dia 25 de maig de 2020 estava programat l'acte d'entrega de premis de la prova Cangur 2020 i en aquesta data fem la presentació de les darreres propostes d'aquesta fase del TeleCangur. Ben segur que per a  les persones que gaudiu fent problemes serà un material permanentment útil. Gràcies per l'interès que heu mostrat pel TeleCangur. Més de 150.000 connexions ho demostren.

Des de la coordinació de l'activitat 
fem públic l'agraïment a les persones que l'han fet possible.  Vegeu els Crèdits
Segon grup de propostes
(cliqueu al número de la cel·la que us interessi)
Batxillerat i CF
3r i 4t d'ESO
1r i 2n d'ESO
5è i 6è de Primària


Primer grup de propostes
(cliqueu al número de la cel·la que us interessi)
Batxillerat i CF
3r i 4t d'ESO
1r i 2n d'ESO
5è i 6è de Primària


Altres propostes
Enunciats de 10 en 10
(cliqueu al número de la cel·la que us interessi)
Per als més menuts (3r, 4t)
Per al públic en general


La col·lecció de problemes d'anys anteriors del Cangur que s'enllaça des de la web és una font excel·lent, i gairebé inesgotable, per a trobar enunciats interessants que, naturalment, poden ajudar a preparar el Cangur i alhora, i sobre tot, donen idees sempre útils per a un treball matemàtic eficaç.

Ara hem pensat que podíem fer una presentació diferent d'aquest recurs: una aplicació interactiva, que us presentarà els enunciats de 10 en 10  (3 problemes de 3 punts, 4 problemes de 4 punts, 3 problemes de 5 punts) i immediatament que envieu les respostes podreu veure'n l'avaluació.

Com que vam rebre missatges encoratjadors, ens vam animar a anar afegint noves propostes durant els mesos de març, abril i maig de 2020. Creiem que disposeu d'una magnífica col·lecció per a preparar la prova Cangur i trobar el gust per les matemàtiques amb !a reoslució de problemes. Ànim!  I ja tenim noves idees per al curs 2020-2021.Crèdits de l'activitat del TeleCangur

Hem d'agrair la seva tasca a...