Convocatòria curs 2014-2015
Problemes a l'esprint per a equips de 3r i 4t d'ESO

10 de desembre, dimecresLa participació ha estat de 86 equips de 76 centres de Catalunya i el País Valencià, que han aplegat 1735 alumnes segons les dades indicades pels centres. Totes tres dades representen récords de participació.

El nombre d'equips que van enviar la resposta correcta va ser de 35 i es va constatar  que en aquest aocasió la majoria d'equips van necessitar més temps per resoldre els reptes  que en altres ocasions.

Per això mereix una consideració molt especial l'equip més destacat, que va ser
  • L'Institut Santa Eugènia, de Girona. que va enviar totes les respostes correctes amb un temps de concurs molt poc superior als tres quarts d'hora.
Amb un temps de concurs uns minuts inferior als cinc quarts d'hora, completen el pòdium d'aquesta jornada
  • L'Institut La Bisbal, de La Bisbal d'Empordà
  • un dels equips de l'Institut Baix a Mar, de Vilanova i la Geltrú
i també hem de destacar
  • 5 equips més amb encert total en menys d'una hora i mitja
  • 8 equips més en menys d'una hora i tres quarts
  • 9 equips més en menys de dues hores
  • 9 equips més amb encert total.
Són moltes hores acumulades  les que heu dedicat a pensar i treballar.
Molt bona feina!

Ja teniu des d'aquí  l'enllaç a una  informació de l'activitat: (que s'anirà completant) amb resultats, participació,  respostes numèriques dels problemes  (i més endavant, comentades, si pot ser amb la vostra participació) , etc.

Hem rebut un missatge que ens diu "ha estat genial.  Els alumnes m'han dit que han gaudit moltíssim, tot i que no han aconseguit treure el repte 10, però la resta els han tret tots.  Moltes gràcies per proposar dinàmiques tan motivadores.  Realment és increïble com els nois i noies canvien la seva perspectiva respecte aquesta assignatura".
Com sempre, hem de dir que agraïm aquests missatges
. Però l'important, la veritable ànima de l'activitat són els centres participants i el professorat que ha impulsat la participació i les xiques i els xics que han estat una bona estona fent matemàtiques.
Gràcies per la vostra participació!


També us pot interessar l'activitat  Contes a l'esprint