Informacions d'interès per a alumnes
HARBOUR SPACE;
beques per a estudiants de
TI
C


https://harbour.space
Harbour Space University, el centre tecnològic de darrera generació de
Barcelona, ofereix suport financer als estudiants interessats.

Totes les  beques inclouen cobertura de matrícula completa per a 2022-24.
Entre les disciplines a seguir hi ha Disseny Front-end, Fintech,
Màrqueting Digital...

Les edats recomanades són de 18 a 30 anys, i els requisits de titulació serien ESO i Batxillerat. Els estudiants es poden matricular en qualsevol moment de l’any, atès que el període d’admissions és sempre obert.

Podeu contactar amb el tel. 34 931 439 138 o l’email
info@harbour.space. Per a més informació sobre cursos i altres
qüestions, podeu consultar https://harbour.space
.

Math Summer Camp

Cada estiu el Barcelona Tech Math Summer Camp (MSC) ofereix als estudiants amb interès en lees matemàtiques una experiència irrepetible. El Camp es desenvolupa a la  Universitat Politècnica de Catalunya · BarcelonaTech.
  • El  MSC 2022 es desenvoluparà del 4 al 15 de juliol de 2022.
  • La preinscripció està oberta fins el dia 22 de maig de 2022
Curs d'estiu 2022 d'algorísmia i programació,
del 18 al 22 de juliol de 2022, a la FME de la UPC


Web amb tota la informació: https://algoprog.jutge.org/

L’objectiu general d'aquest curs gratuït és aprendre a programar en el llenguatge C++, i a resoldre problemes algorísmics amb ordinador. Més en concret, es pretén que els estudiants arribin a escriure amb fluïdesa programes que resolguin problemes interessants com els que apareixen a l’Olimpíada Informàtica. Aquest curs està adreçat als estudiants de  secundària i batxillerat, en particular aquells amb molta facilitat per  a les matemàtiques, bona capacitat de raonament, etc. Lògicament, això inclou (però no està limitat a) els estudiants amb bons resultats en proves com les Olimpíades Matemàtiques i/o Físiques, Cangur, etc.

Aquí   https://lliçons.jutge.org/  hi ha milers de problemes de programacio que es poden resoldre
de forma on-line, els problemes de l'Olimpiada Informatica Catalana inclosa:

Informació actualitzada sobre el programa Estalmat-Catalunya                                                                    www.estalmat.cat

Actualment ja es pot trobar infromació sobre el desenvolupament de la selecció i activitats per a la promoció 2022-2024.  Prova de selecció: 23 de maig.A la web del Departament de Mtemàtiques de la UAB hi ha un apartat de divulgació que es troba en aquest enllaç   https://www.uab.cat/web/divulgacio-1194422462322.html

Val la pena navegar pel menú de l'esquerra perquè hi perquè hi ha moltes coses.
interessants.
I també trobareu informació dels campus d'estiu Argó, un d'ells de matemàtiques, naturalment pendents d'actualització per a aquest any degut a l'emergència sanitària que estem vivint.
El lloc web de la Facultat de Matemàtiques i Informàtica de la UB   té una pàgina de referència per a les activitats adreçades a l'alumnat de secundària: 
https://mat.ub.edu/matapps/activitats/futurs-estudiants/