Convocatòria curs 2021-2022
Problemes a l'esprint per a equips de 3r i 4t d'ESO

15 de desembre de 2021, dimecres
En aquesta edició van participar 175 equips de 136 centres que van fer constar un total de 3331 participants.
La comissió organitzadora agraeix la participació que ha fet que aquesta sigui la convocatòria dels Problemes a l'esprint amb un récord de participació.

Tanmateix, i potser per les dades anteriors,
es va donar el cas que en dos llargs intervals de temps (aproximadament entre 1/4 de 10 i les 12 del migdia amb una estona enmig de funcionament normal) l'accés al servidor era pràcticament impossible en general, molt en especial per a la tramesa de resultats. Aquest fet fa difícil una publicació de resultats  "com a concurs" i s'ha de posar l'èmfasi en la valoració coma  activitat destinada a "fer matemàtiques" de la millor manera possible: amb la resolució de problemes i el treball en equip.  Gràcies per la participació!!!

Sigui com sigui,  podeu accedir a una crònica dels problemes a l'esprint del dia 15 de desembre de 2021, que inclou resolucions comentades dels reptes, atenent al fet que algun va costar més del que estava previst. 

  • Enunciats proposats
  • Accés a la pàgina web principal de l'activitat.
    • S'han deixat actius els formularis per si es vol practicar.
      Podeu fer servir alguna d'aquestes contrasenyes  TC377CC76, IP745LT03, TA651UB92. Naturalment el nombre d'intents no serà realista si algú altre ha fet servir la contrasenya anteriorment.