Convocatòria 2014
Problemes a l'esprint per a equips de 1r i 2n d'ESO

26 de febrer, dimecresLa participació ha estat la més nombrosa que s'ha donat mai en cap convocatòria dels Problemes a l'Esprint:: 119 equips de 104 centres de Catalunya, el País Valencià i Balears, que han aplegat 2364 alumnes.

Tots els participants i l'encert global mereixen una consideració molt especial, però cal fer esment de:
  •  Tres equips que ho van fer amb un temps de concurs de menys de tres quarts d'hora: l'equip 2 d'Aula Escola Europea (Barcelona), Saint George's School, Fornells de la Selva (Gironès) i l'Institut Pius Font i Quer, de Manresa (Bages)
  • ...i dos en molt poc temps més (minut següent als tres quarts d'hora): El Col·legi Jardí de Granollers (Vallès Oriental) i la Fundació Llor (Sant Boi de Llobregat, Baix Llobregat)..
relació que completarem en la informació més detallada, però per a la comissió organitzadora és important  destacar molt més l'encert global:
  • 22 equips més en menys d'una hora  (!!!)
  • 17 equips més en menys d'una hora i un quart
  • 15 equips més en menys d'una hora i mitja
  • 23 equips més amb encert total.
Així doncs el nombre d'equips que van enviar la resposta correcta va ser de 83, dels quals 24 ho van fer sense cap errada. A més volem destacar que 30 equips van enviar respostes a reptes suplementaris (18 amb encert a tots tres reptes de propina). Rècord de participació i récord de percentatge d'encerts. Molt bona feina!
Ja podeu accedir des d'aquí a una  informació completa de l'activitat:
resultats detallats, participació,  respostes dels problemes , etc.
  • Volem fer una publicació de les respostes comentades ir aonades i animem els centres que vulguin enviar una resposta redactada pels seus alumnes a algun problema que ens l'enviïn i la podrem publicar. Creiem que seria una novetat interessant.

La nostra enhorabona als centres participants, al professorat que ha impulsat la participació i a l'alumnat component de tots els equips, a les xiques i els xics que han estat una bona estona fent matemàtiques.
Gràcies per la vostra participació!