Convocatòria curs 2019-2020
Problemes a l'esprint per a equips de 1r i 2n d'ESO

19 de febrer de 2020, dimecresContacte
concursosscm@gmail.com    Està en elaboració la informació detallada sobre l'activitat.
  • En particular es va intentar analitzar amb deteniment la influència de l'anòmal funcionament de la xarxa, que en molts casos feia inviable el treball eficaç, aproximadament des de 2/4 d'11 del matí a les 12 del migdia o un poc menys.

  • També s'han processat i incorporat a la base de dades algunes comunicacions rebudes per email així com les respostes que en aquest període indicat es va recomanar a alguns centres que les enviessin per correu electrònic. Aquest fet ens van recordar que en els primers esprints, a començament de segle, aquest era el procediment estàndard.

  • Podem avançar que ha estat l'edició amb més centres participants, que van organitzar 166 equips, dels quals (malgrat els problemes tècnics) 117 van tenir encert ple i, encara més,  59 van enviar amb encert respostes als problemes de propina.

  • (la informació següent està pendent de revisió acurada, disculpeu-nos si escau)
    Els centres més ràpids, amb un temps de concurs de menys de mitja hora, van ser l'Institut La Mitjana, de Lleida, i un dels equips d'Aula Escola Europea. També convé esmentar, entre els centres possiblement afectats decididament per l'anomalia de la connexió l'Institut Manuel de Pedrolo, de Tàrrega i l'Institut Vila de Gràcia de Barcelona.

Nota: Abans de publicar una informació completa i detallada, que ens agradaria que fos acurada al màxim,  s'enviarà per email (o potser ja s'ha enviat quan llegiu aquesta pàgina web)  al conjunt del professorat que va coordinar l'activitat en cada centre l'estat actual del "marcador"  amb els resultats que consten a la base de dades. Us preguem que abans del dilluns dia 24 al vespre ens feu arribar les observacions que cregueu que poden ajudar a que la informació sigui ben polida.  Gràcies!!!


A petició d'alguns centres publiquem la llista de solucions:

  • Branca d'olivera:  17,  4,  9,  3
  • Colom de la pau:  15, 153, 2550, 75
  • Reptes finals:   98,  22
  • Problemes de propina:   40, 8, 15
i un enllaç per descarregar els enunciats en PDF.