Convocatòria 2013
Problemes a l'esprint per a equips de 1r i 2n d'ESO

27 de febrer, dimecresLa participació vàlida ha estat de 105 equips de 92 centres de Catalunya, el País Valencià i les Illes Balears, que han aplegat més de dos mil alumnes.  Tant una dada com l'altra representen els màxims absoluts de totes les edicions dels Problemes a l'esprint.   Gràcies per la vostra participació!

El nombre d'equips que van enviar la resposta correcta va ser de 44. Molt bona feina!
Molts d'aquests equips també van enviar les respostes als reptes "de propina", fora de concurs.

L'equip que va enviar totes les respostes correctes més ràpidament, en un temps de poc més de tres quarts d'hora és el de l'Institut Rafael Campalans, d'Anglès (La Selva).

Tots els equips amb participació vàlida mereixen una felicitació, però pel que fa al temps de concurs per obtenir encert ple destaquem  els equips de l'Institut Arquitecte Manuel Raspall, de Cardedeu, de l'Institut Samuel Gili i Gaya de Lleida, de l'Institut de Sant Quirze del Vallès i de l'Institut Jaume Vicens Vives i l'Institut Santa Eugènia,  de Girona, que ho van aconseguir
en  un temps inferior o de molt poc més d'una hora

Informació més detallada
(amb resultats dels problemes i un PDF amb solucions comentades)


Es va constatar una anomalia de funcionament del servidor d'una durada d'uns vint minuts al voltant del migdia, i algunes altres esporàdiques.
Hem fet una anàlisi acurada de les dades enregistrades i hem atès alguns missatges d'algun centre sobre aquest tema. Demanem disculpes per l'incident.

Recordem l'anunci que va fer la comissió organitzadora en el sentit que, per realçar el fet que el que és interessant és l'activitat col·laborativa per a la resolució de problemes i la participació, a l'acte d'entrega de premis dels Problemes a l'esprint es convidaran alguns dels equips seleccionats per sorteig entre tots aquells centres que han enviat la resposta correcta a l'activitat.

La nostra enhorabona als centres participants, al professorat que ha impulsat la participació i als components dels equips guanyadors.
Felicitats a les noies i els nois components de tots els equips que han estat una bona estona
fent matemàtiques.

Sempre ens agrada reproduir un missatge dels que rebem.
En aquesta ocasió un que ens diu
Els alumnes de primer i segon d'ESO que hem participat avui a la prova de les mates a l'esprint ens ho hem passat molt bé. Ha estat molt estressant perquè el problema 7 no ens acabava de sortir i hem fet diversos intents fins aconseguir-ho...Tots comptant!!
Molt recomanable participar-hi!!  Gràcies per fer-nos passar tan bona estona fent mates

Certament el problema 7 era tot un repte, com ens han comentat diversos missatges. I pel que fa al missatge només podem reiterar el que ja deiem al començament  Gràcies per la vostra participació!, que és això el que fa que aquesta activitat col·laborativa sigui interessant.