Convocatòria 2013
Problemes a l'esprint per a equips deBatxillerat 

30 de gener, dimecresL'equip que ha enviat totes les respostes correctes més ràpidament, en un temps inferior a una hora, és el d'Aula Escola Europea, de Barcelona.
Amb menys d'una hora i un quart  va enviar totes les respostes correctes l'equip de l'Institut Jaume Vicens Vives, de Girona.
En un temps inferior a una hora i mitja van  enviar les respostes correctes l'equip de l'Institut Montserrat, de Barcelona, i el de  l'Institut Samuel Gili i Gaya, de Lleida.

Tanmatiex, recordem l'anunci que va fer la comisisó organitzadora en el sentit que, per realçar el fet que el que és interessant és l'activitat col·laborativa per a la resolució de problemes i la participació, a l'acte d'entrega de premis dels Problemes a l'esprint es convidaran alguns dels equips participants, seleccionats per sorteig entre aquells centres que han enviat la resposta correcta a l'activitat.


Enllaç  a una informació completa sobre l'activitat: 
(resultats, participació,  respostes numèriques dels problemes
i un document .pdf amb uns raonaments que porten a les solucions dels problemes plantejats.)

La nostra enhorabona als centres participants, al professorat que ha impulsat la participació i als components dels equips guanyadors.
Felicitats a les noies i els nois components de tots els equips que han estat una bona estona
fent matemàtiques, un total de 33, amb el professorat al davant i, en conjunt, més de cinc cents cinquanta alumnes.
Gràcies per la vostra participació!


Durant els dies 30 i 31 de gener el servidor on està hostatjat www.cangur.org/esprint  ha tingut alguns problemes de funcionament. Us demanem disculpes per algunes anomalies tècniques que es van produir durant el desenvolupament dels Problemes a l'esprint, però ens sembla que els vam poder atendre adequadament i no van afectar substancialment l'activitat. Aquesta també és la raó del retard en la publicació d'aquesta pàgina de resultats.