Convocatòria 2013
Problemes a l'esprint per a equips de 3r i 4t d'ESO

13 de febrer, dimecresLa participació ha estat de 61 equips de 57 centres de Catalunya i el País Valencià, que han aplegat 1165 alumnes. Hem rebut un missatge que ens diuen "Ens ha agradat molt i molt i els nostres alumnes s'ho han passat molt i molt bé. Sobretot amb els reptes suplementaris". Gràcies pel missatge. Tal com ja els hem contestat, també volem dir aquí que "el concurs no seria res sense els equips participants. Gràcies a vosaltres!"

L'equip que ha enviat totes les respostes correctes més ràpidament, en un temps inferior a tres quarts d'hora, i que també ha enviat les respostes als reptes "de propina" és el de l'Institut SamuelGili i Gaya, de Lleida.
Amb un temps de concurs de tres minuts més que l'anterior va enviar totes les respostes correctes l'equip del Col·legi Regina Carmeli, de Rubí. També va respondre amb encert els reptes suplementaris.
Encara en  un temps inferior a una hora van  enviar les respostes correctes (indicats per ordre cronològic de participació) els equips de l'Institut Arquitecte Manuel Raspall, de Cardedeu, de l'Institut Rafel Campalans, d'Anglès, d'Aula Escola Europea, de Barcelona, i de l'IES Bellaguarda, d'Altea.  El nombre d'equips que van enviar la resposta correcta va ser de 31. Molt bona feina!

Recordem l'anunci que va fer la comissió organitzadora en el sentit que, per realçar el fet que el que és interessant és l'activitat col·laborativa per a la resolució de problemes i la participació, a l'acte d'entrega de premis dels Problemes a l'esprint es convidaran alguns dels equips seleccionats per sorteig entre tots aquells centres que han enviat la resposta correcta a l'activitat.

Teniu l'enllaç a una  informació completa de l'activitat: resultats, participació,  respostes numèriques dels problemes , etc.

La nostra enhorabona als centres participants, al professorat que ha impulsat la participació i als components dels equips guanyadors.
Felicitats a les noies i els nois components de tots els equips que han estat una bona estona
fent matemàtiques.
Gràcies per la vostra participació!