XII Olitele. Ja convocada                   Enllaç a la pàgina de l'activitat
Informació de convocatòries anteriors  amb l'actual estructura del concurs    V   VI   VII  VIII  IX  X  XI
VIII Marató de problemes           (curs anterior; en el seu moment --finals gener--es convocarà  la IX)          
  • Es convocarà  per sisè any una activitat telemàtica, "Marató de problemes", per a alumnes de 3r i 4t d'ESO(tot i que molt excepcionalment hi podran  participar alumnes de segon d'ESO, amb l'aval explícit d'una professora o un professor del centre).
  •  Es tracta de complementar altres activitats que s'ofereixen amb unes propostes per treballar individualment, a casa, i mirar de trobar doncs el gust per fer problemes.
  • Té aspectes de treball encaminat a donar respostes concretes als problemes i d'altres propostes de treball reflexiu però, això sí, com succeeix en una Marató, caldrà agafar un ritme, que no es vol que sigui un ritme accelerat però sí un ritme adequat i constant que permeti arribar al final amb èxit.
  • L'activitat constarà de: 
    • un problema del qual caldrà enviar-ne la resposta numèrica amb la inscripció (termini any 2018: darrera setmana de gener i primera de febrer)
    • Després durant alguns divendres seguits es proposaran dos problemes cada setmana, dels quals caldrà enviar també la resposta numèrica per via telemàtica nou dies després, és a dir un dilluns amb dos caps de setmana pel mig.   Caldrà agafar un bon ritme per anar corrent la marató!
    • I per acabar hi haurà dos problemes dels quals caldrà enviar l'explicació raonada i detallada, també per via telemàtica. Aquest serà l'esprint final de la marató, que acabarà durant el mes d'abril de 2018.
La "Marató de problemes" és una activitat convocada conjuntament per la SCM, la FEEMCAT i el Cesire-Creamat.


  Hora de connexió: 07:17:08 del dia 16/01/19